Kesää kirjastossa

Kesäaika alkoi kirjastossa viime lauantaina 24.5.2014 jolloin siirryimme kesäaukioloon. Sehän tarkoittaa sitä, että kirjasto ja lehtisali on avoinna seuraavasti:


Kirjasto Lehtisali
ma                                                     10 - 20 9 - 20
ti - to 11 - 19 9 - 19
pe 10 - 16 9 - 16
la suljettu suljettu
su suljettu suljettu
Pidennetyt laina-ajat 26.5. - 20.7.2014.
Kesällä lainoja voi pitää puolitoista kertaa pidempään kuin normaalisti, eli kirjoilla on 4 viikon sijaan 6 viikkoa laina-aikaa.


Kirjasto omenapuiden katveessa
Tänä kesänä kaupungissa toteutetaan taloutta tasapainottavia toimenpiteitä, joka tarkoittaa muunmuassa sitä, että kirjaston henkilökunta on lomautettuna kaksi viikkoa ja silloin kirjasto on kiinni. Lehtilukusalia pidetään kuitenkin auki ja siellä voi käydä lukemassa lehdet ja kirjoja voi myös palauttaa, palautusluukkua pidetään auki, lainaaminen ei ikävä kyllä onnistu. 

Jos on vaikea muistaa näitä poikkeavia aukioloaikoja niin kirjaston tiskeiltä saa ottaa mukaansa vihreän lappusen jossa nämä ajat näkyvät ja sen voi kätevästi laittaa vaikka jääkaapin oveen tai muualle näkyvään paikkaan esille.

Jos lomalla on tiedossa vaikka automatka, äänikirjat ovat oiva keino siivittää reissua.
Tai tutustu yllätyskasseihin, niihin on koottu tiettyyn aiheeseen sopivia kirjoja
Näin kesäisin kirjaston hyllyt pursuavat lukemattomia kirjoja, joten ehdottomasti kannatta tulla tutkimaan hyllyjen sisältöä ja hakea kesälukemista. Voi tulla sateisia päiviä jolloin on kiva käpertyä kirjan kanssa sisätiloihin, tai kauniin aurinkoisia päiviä jolloin voi mennä vaikka puistoon lukemaan hyvää kirjaa.

Palautushylly täynnään kirjoja!

Ah, kesänautintoa!

Tervetuloa kesäiseen kirjastoon!


 MR

























                 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kilpikonna lemmikiksi?

Tammikuun 2023 vinkatut kirjat

Kirjavinkit helmikuulta 2023