Lisää värikkäitä kirjoja

Jokin aika sitten blogissa esiteltiin väritarrallisia kirjoja lastenosastolla. Tänään katsastamme aikuisten osaston merkityt kirjat.

Aika usein asiakkaita kiinnostavat tietyn aiheiset kirjat eri kirjailijoilta, silloin on kiva merkitä samaan lajiin kuuluvat kirjat eri tavoin niin että ne erottuvat selkeästi hyllystä. Jotkut kirjat on otettu omiin hyllyihinsä erilleen muista kirjoista niin että omat lempparigenret löytyvät helposti. Aikuisten osastolla on melko monta eri kirjaryhmää otettu erilleen muista kirjoista.

Novelleja eli lyhyitä kertomuksia

Sydämiä romantiikannälkäisille

Tässä niitä tarroilla  muista eroteltuja:

Romantiikka - pinkki sydäntarra
Kauhu - violetti kauhutarra
Novellit - oranssi novellitarra
Eräkirjat - vihreä erätarra
Sotakirjat - harmaa sotatarra

Lisäksi erilleen muista kirjoista omiin hyllyihinsä kaunokirjallisuuden alkuosuudelle on otettu dekkarit eli jännityskirjallisuus, tieteis- eli sci-fi-kirjallisuus, fantasiakirjallisuus ja romantiikkakirjat. 
Kauheita kirjoja
Lisäksi erilaiset tarrat on vielä VIP-lainoissa eli PIKA-lainoissa joita saa pitää lainassa vain viikon, nämäkin kirjat on otettu erikseen omiksi hyllyikseen tietokoneiden lähistössä, samassa rivissä on myös DVD-elokuvat. Mitä kirjoja sinä haluaisit otettavaksi erilleen muista kirjoista, niin että ne olisi helppo löytää hyllyistä?

MR
Kuvat Jangsara

Kommentit