Uusia musiikkilehtiä kirjastossa


Musiikkiosastolle on hankittu vuoden alussa neljä uutta musiikkilehteä!
 

 
Mixmag on englanninkielinen pelkästään elektroniseen tanssimusiikkiin ja klubimaailmaan keskittyvä lehti. Lehdestä löytyy paljon levyarvioita, jotka on jaoteltu eri musikkityylien mukaan esim. dubstep, tekno, house jne. Lehdessä löytyy myös sekä DJ:den että musiikkia klubeille kuuntelemaan tulleiden haastatteluja ja tunnelmia.
http://www.mixmag.net/


Fanfare on englanninkielinen levyjen keräilijöille suunnattu lehti. Lehdestä löytyy massiivisesti asiaa, sillä sen paksuus on monta sataa sivua.

http://www.fanfaremag.com/


Q-lehti kertoo kannessa olevansa "maailman paras musiikkilehti"… Tämän voi lukija itse arvioida, mutta englanninkielisestä lehdestä löytyy laajasti haastatteluja, levyarvosteluja ja kuvia aihepiirien keskittyessä pääosin pop- ja rockmusiikin ilmiöihin ja artisteihin. Lehti on myös tunnettu erilaisista listauksista, kuten 100 parasta rocklevyä, 100 parasta laulajaa jne.
http://www.qthemusic.com/


Guitar & Bass on englanninkielinen lehti, joka keskittyy nimensä mukaisesti kitaroiden ja bassojen maailmaan. Lehdessä on arvioita erilaisista soittimista ja juttuja löytyy myös muusikoista.
http://www.guitar-bass.net/
 


Tervetuloa tutustumaan uutuuslehtiin! Musiikkiosastolta löydät myös 38 muuta musiikkiaiheista lehteä, joita voit lukea joko paikan päällä tai lainata kotiin. Uusimpia numeroita ei lainata, mutta vanhempia lehtiä löytyy kattava valikoima lehtikaapista ja varastosta. Lehtien laina-aika on kaksi viikkoa.
Lisätietoa musiikkiosaston lehdistä:

Kommentit