Pelaa kirjastossa - voita PS4!


Pelaaminen kirjastoissa lienee ainakin Suomessa vielä uusi juttu, mutta kuten jo aikaisemmassa tekstissä kerrottiin, on Järvenpään kirjastokin päässyt mukaan pelimaailmaan.

Nyt kirjaston pelimaailman valloitus jatkuu, Järvenpään kirjasto osallistuu nimittäin lauantaina 21.11. kansalliseen pelipäivään järjestämällä täällä kirjastossa peliturnauksen!
Kyseessä on kaikkien pohjoismaisten kirjastojen välinen turnaus, ja pelinä on Housemarquen kehittämä Resogun:

Pelin tavoitteena on ampua vihollisaluksia, väistellä ammuksia ja pelastaa 10 ihmistä kentästä. Yksi peli kestää tyypillisesti 5-15 minuuttia.

Nordisk Film on lahjoittanut turnauksen päävoitoksi Sony PlayStation 4 -pelikonsolin. Maakohtaiset voittajat saavat Housemarquelta palkinnoksi peliaiheisia yllätyksiä sisältävän Mysteerilaatikon! Myös jokaisen kirjaston parasta pelaajaa muistetaan pienellä lahjalla!
Pelin ikäraja on 7 vuotta, joten sitä nuoremmat pelaajat eivät peliä pääse pelaamaan, mutta yläikärajaa osallistumisessa ei ole.Turnaus järjestetään kirjaston Tyyni Tuulio -salissa, jossa tavallisen tv-ruudun sijaan videotykki ja mahtava äänentoisto takaavat mahtavan pelikokemuksen!

Jos haluat lisää tietoa pelipäivästä, käy sivulla http://www.pelipaiva.fi/ 

Kommentit