Liikuntavälineitä ja elämyksiä - näitäkin voit lainata kirjastosta

Kirjastolla on jo pitkään ollut lainattavissa erilaisia liikuntavälineitä, kausikortteja ja rannekkeita uimahalliin. Nyt olemme saaneet lisää uusia liikunta- ja elämyslainoja Järvenpään yrittäjiltä. Tässä blogikirjoituksessa tutustumme tarkemmin siihen, mitä kaikkea uutta voitkaan lainata.

Liikuntavälinetarjonta on kasvanut kahdella pilatesrullalla, joita voit käyttää kuntoiluun, venyttelyyn ja lihashuoltoon. Uusia lainattavia ovat myös padelmailat, joita löytyy neljä kappaletta. Padel on eräänlainen yhdistelmä tennistä ja squashia, ja peli on kasvattanut viime vuosina suosiotaan huimasti. Jos padel ei vielä ole pelinä tuttu, mutta haluaisit kokeilla, kannattaa siinä tapauksessa lainata kirjastosta padel-vuoro Kotone Sport -halliin. Tunnin padel-vuoro sisältää kentän lisäksi mailat ja pallot neljälle pelaajalle.


Kaikkiin Kirkes-kirjastojen lainattaviin liikuntavälineisiin pääset tutustumaan myös verkkokirjastossa suoraan tämän linkin kautta. Mikäli haluat selata vain Järvenpään kirjastosta lainattavia liikuntavälineitä, valitse rajaa hakua -palkista kirjaston kohdalta Järvenpää. Liikuntavälineiden laina-aika on kaksi viikkoa, eikä niitä voi varata tai uusia.

Elämyspuolella koripalloseura Raiders Basketin kausikorttien määrä on kasvanut jo kuuteen, kun seuran lisäksi myös Järvenpään yrittäjät tarjoavat kauttamme lainattavaksi kausikortteja. Tällä kaudella Raiders Basketin miesten edustusjoukkue pelaa Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Miesten 1 divisioona A:ssa. Lainaa siis kortti ja suuntaan katsomoon kannustamaan, onhan urheilu aina parasta paikan päällä. Muista myös Suomi-sarjassa pelaavan jääkiekkoseura Haukkojen kausikortit, joita seuralta on saatu lainattavaksi useampi kappale ja hyppää seuraamaan runkosarjan huipennusta.

Jos urheilua enemmän kiinnostavat elokuvat ja vaikkapa mahdolliset tulevat Oscar-ehdokkaat, siinä tapauksessa hyödynnä mahdollisuutta lainata elokuvalippu. Kirjastossa on lainattavissa rajallinen määrä lippuja elokuvateatteri Studio 123:een, joten toimi nopeasti ja tule lainaamaan lippu, jolla pääset näkemään kenties uuden lempielokuvasi.

Kaikkiin Järvenpään yrittäjiltä lainattavaksi saatuihin liikuntavälineisiin ja kausikortteihin voit tutustua myös osoitteessa https://www.kulttuurilainaamo.fi/.

Muista myös jo pidempään lainattavissa olleet kaupungin liikuntapalveluiden tarjoamat uimahallirannekkeet, joita on kaksi erilaista. Yli 15-vuotiaat voivat lainata uimahalli- ja kuntosalirannekkeen, joka toimii sisäänpääsynä Järvenpään uimahalliin ja kuntosalille. Pienryhmärannekkeella puolestaan kaksi aikuista ja kaksi alle 17-vuotiasta lasta pääsee polskimaan uimahallin altaisiin.

Kysy lisää ja lainaa elämys kuten kausikortti, elokuvalippu ja uimahalliranneke kirjaston aikuisten asiakaspalvelusta. Huomaa, että kausikorttien ja rannekkeiden laina-aika on yksi viikko, eivätkä ne ole varattavissa tai uusittavissa. Uuden lainan edellä mainittuihin voit tehdä aikaisintaan kahden kuukauden välein. Samanaikaisesti sinulla voi olla lainassa yksi kausikortti ja yksi ranneke. Tarkemmat tiedot löydät verkkokirjastostamme sekä verkkosivuiltamme.

Seuraavaksi tarvitseekin sitten vain päättää, mitä uutta haluat kokeilla ja mihin lajiin tutustumisen aloittaa ensimmäisenä.

Teksti ja kuvat 1 & 3: JA

Kuva 2: TM

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kilpikonna lemmikiksi?

Tammikuun 2023 vinkatut kirjat

Sattuiko vahinko?